adminverkoopsvoorwaarden
 
18 | 10 | 2018
Zoeken
Aqua 66 warmtepompen de economische verwarming PDF Afdrukken E-mail

Met onze energiebesparende Pacmaster warmtepompen verwarmt u uw bestaand zwembad aan een uiterst voordelig tarief.

Hoe werkt een warmtepomp ?

De werking van een warmtepomp is gebaseerd op het koelprincipe dat van toepassing is in elke koelinstallatie.

Er wordt gebruik gemaakt van de door de verdamper aan een warmtebron (lucht) onttrokken warmte-energie, om met deze energie - via een condensor - een ander medium op te warmen (water) en dit met zo weinig mogelijk opgenomen vermogen en zo veel mogelijk afgegeven vermogen (C.O.P.).

De Pacmaster warmtepomp is een Belgisch fabrikaat en is zo ontworpen dat hij een optimaal rendement haalt bij ons klimaat. Anders dan de meeste importmodellen, haalt de Pacmaster reeds een optimaal rendement bij 15°c.

Is plaatsing bij een bestaand zwembad mogelijk ?

Absoluut!

Vroeger werd meestal gekozen voor een warmtewisselaar gekoppeld aan een verwarmingsketel. Stookoilie en/of gas waren op dat moment nog betaalbaar. Met de huidige gestegen energieprijzen dringen zich nieuwe technologiën op. De warmtewisselaar lucht/water is één van de meest energiebewuste keuzes voor de verwarming van uw zwembad.

Een installatie vergt slechts enkele uren, zodat u snel en vooral goedkoop kan genieten van een aangename zwemtemperatuur.

Meer informatie ?

Wij zijn steeds bereid bij u ter plaatse meer informatie te geven. Onze eigen installatiedienst levert en plaatst snel en deskundig de warmtepomp.

Voor een vrijblijvende offerte klik hier: